Joakim Gustafsson Intertechna

Intertechna välkomnar Joakim Gustafsson

Intertechna startade det nya året med att anställa Joakim Gustafsson som senast kommer från Elektroskandia Sverige. Joakim kommer med sin erfarenhet inom Fluke vara ett stort tillskott till Intertechna.

Joakim är från början en ”Värmlandspöjk” som numera är bosatt i Trollhättan. Joakim kommer att fokusera på Flukes produktutbud som utesäljare och har redan kommit i gång på ett bra sätt.

 

På vilket sätt kommer du vara en tillgång till våra kunder?

Jag har i 20 år arbetat inom elbranschen, jag började min elektrifierade resa som elektriker inom installation, service & industri. Jag fick mest tycke inom industrisegmentet och har sedan dess jobbat med och emot industrin.

Har även läst en teknisk utbildning på Högskolan inom Elanläggningsteknik för att få med den teoretiska biten – samt auktorisationen. De senaste åren har jag jobbat som säljare för el material, den erfarenheten tror jag nu ska kunna komma till användning hos Intertechna.

 

Vad är det första intryck av Intertechna?

Kunskap, erfarenhet, pålitlighet & härlig sammanhållning på företaget som levererar inom industrisegmentet.

 

Vad ser du fram emot mest i din nya tjänst?

Ny marknad, nya utmaningar, nygammalt säljdistrikt men med hela Sverige framför sig som teknisk säljare med huvudinriktning på FLUKE-instrument.

 

Vad gör du helst en ledig dag?

Den tillbringas med familj, vänner och hundarna i skog & natur i hemområdet runt Trollhättan. Jakt och fiske är något som ligger mig varmt i hjärtat, då man inte renoverar på huset.

Vid lite längre ledighet blir det att åka i väg med Hobbyvagnen eller ett besök till fjällstugan i Härjedalen för vandring/skidåkning – beroende på säsong.

 

Vill ni få kontakt med Joakim angående frågor eller funderingar inom Flukes produktutbud är ni välkomna att kontakta honom på 070-552 00 14 eller via mejl joakim.gustafsson@intertechna.se.
 
Vi hälsar Joakim varmt välkommen!