fluke 1770 intertechna

Enkel installation. Automatiska mätningar. Bättre resultat. Flukes nya 1770-serie är här.

 

1770-serien är Flukes nya elkvalitetsinstrument. De förenklar felsökning och analys så att du kan spendera mer tid på att ta itu med problem och mindre tid på att räkna ut hur du använder dina verktyg. Oavsett om du utför en snabb systemkontroll eller en detaljerad energikvalitetsstudie kan du vara säker på att du kommer att samla in rätt data varje gång. Det snabbare och enklare sättet att utföra och logga elkvalitetsmätningar.

 

Automatiska mätningar. Större flexibilitet. Bättre felsökning av elkvalitet.

Elkvalitetsanalysatorer för trefassystem i Fluke 1770-serien eliminerar komplexiteten med elkvalitetsloggning, felsökning och analys. 1770-serien är konstruerad för att möjliggöra snabbare och enklare elkvalitetsgranskning. Den erbjuder automatiska mätningar, ett enkelt användargränssnitt och lätt konfiguration, förstklassiga specifikationer samt en förenklad rapportplattform. Instrumentet kan även drivas direkt från mätkretsen, vilket gör att du inte behöver något eluttag eller någon förlängningssladd.

Den nya serien av elkvalitetsinstrument kommer i tre utföranden: Fluke 1773, Fluke 1775 och Fluke 1777, något som passar alla.

 

Läs mer om skillnaderna på Flukes elkvalitetsinstrument här >>

 

Psst.. Du har väl inte missat att ta del av höstkampanjen "Köp en Fluke, få en Fluke gratis"? Läs mer om kampanjen här >>