Fluke elkvalitet

Inbyte elkvalitet

Inbytes kampanj inom  Fluke EL kvalite´ startar nu och pågår fram tom slutet på Mars. 2019-03-31. Vi erbjuder 20% lägre pris på Flukes EL Kvalité serie 43X-II och Fluke 174X mot ett inbyte av alla märken inom El kavlite´ även Fluke instrument.

 

Kontakta vår säljare Johan Struresson på 070-552 00 14 eller johan.sturesson@intertechna.se och lämna ett meddelande.

Fluke 1740 serien

Fluke 1742, 1746 and 1748 trefas elkvalitetsanalysator m logg ger snabb och enkel åtkomst till data du behöver för att ta viktiga beslut och elkvalitet och energi i realtid.

Elkvalitetsanalysatorerna för trefassystem i Fluke 1740-serien är kompakta och tåliga instrument avsedda för tekniker och ingenjörer som behöver flexibiliteten att felsöka, mäta och analysera elförsörjningssystem. Fluke 1740-serien är helt kompatibel med internationella elkvalitetsstandarder såsom IEC 61000-4-30 och kan samtidigt logga upp till 500 parametrar och registrera händelser som upptäcker intermittenta och svårfunna elkvalitetsproblem enklare än någonsin tidigare. Den medföljande programvaran Energy Analyze plus bedömer snabbt elkvaliteten vid servisen, på transformatorstationen eller vid lasten, enligt nationella och internationella standarder såsom EN 50160 och IEEE 519.

Ett optimerat användargränssnitt, flexibla strömtänger och en intelligent kontrollmätfunktion gör det möjligt att digitalt kontrollera och rätta till vanliga anslutningsfel gör installationen enklare än någonsin och minskar mätosäkerheten. Minimimera tiden i potentiellt farliga miljöer och minska besväret med skyddskläder genom att använda trådlös anslutning (WiFi) för att visa data direkt i fält.

 

Produktöversikt:

Fluke 435-serien II med elkvalitets- och energianalysatorerAvancerade elkvalitetsfunktioner, oöverträffade energianalysfunktioner

Se elkvalitets- och energianalysatorn i Flukes 435-serien II som din försäkringspolicy. Oavsett vad som går fel i din anläggning är du alltid beredd med 435 II. Den här modellen är utrustad med avancerade elkvalitetsfunktioner och energiberäkningsfunktioner och det finns inga elektriska problem den inte kan hantera.

Tillämpningar:

  • PowerWave-datainspelning – registrera snabba RMS-data för att visa alla vågformer och bestämma hur spännings-, ström- och frekvensdata interagerar
  • Effektivitet hos effektomvandlare – Effektivitet hos effektomvandlare
  • Beräkna energiförluster i reda pengar – beräkna skattekostnaderna för energiförluster till följd av dålig elkvalitet
  • Energiutvärdering – kalkylera energiförbrukning före och efter installationsförbättringar för att motivera energibesparingsåtgärder
  • Felsökning i fält – diagnosticera snabbt problem på skärmen så att du snabbt får igång driften
  • Förebyggande underhåll – identifiera och förhindra elkvalitetsfel innan de orsakar driftstopp
  • Långtidsanalys – hitta svårfunna eller intermittenta problem
  • Belastningsstudier – verifiera elsystemets kapacitet innan förbrukarna kopplas in