utbildning termografi

Intertechna erbjuder digital termografikurs

Vi på Intertechna kan numera erbjuda alla våra kunder en helt digitalt anpassad termografikurs med en diplomerad el-termograför. Kursen finns i två utföranden, en grundkurs och en Level 1 certifieringskurs. Alla kursdeltagare erhåller ett diplom/certifikat efter avslutad utbildning.

2-dagars grundkurs med diplomerad el-termograför

Detta är en 2 dagars grundkurs i termografi där första dagen handlar om termografi i allmänhet och andra dagen om eltermografi i synnerhet.

Denna kurs kan göras på plats i Stockholm eller helt online. Kursen är anpassad för att köras helt digitalt med kursmaterial, presentation, demonstration, övningar och labbar med digitala whiteboards, webbkameror (fasta och rörliga) med delad skärm för både PC och värmekamera så ni som deltagare kan följa allt helt online.

4-dagars Level 1 certifieringskurs med diplomerad el-termograför

Level 1 är en 4 dagars certifieringskurs, där man djuplodar inom ämnet termografi samt går in på flera olika typer av applikationer t.ex. bygg, mekanik, process osv. Detta är en betydligt mer omfattande kurs än en grundkurs i alla områden inom termografi. För närvarande är denna kurs enbart fysiskt då den är så omfattande på labbar.

 

Läs mer om utbildningarna här >>