fluke ii910 läcksökare partiella urladdningar

Ny revolutionerande kamera för partiella urladdningar samt tryckluft-, gas och vakuumläckage


Upptäck partiella urladdningar och små läckage med nya Fluke ii910

Den nya grafiska kameran, Fluke ii910, identifiera koronaurladdning, partiell urladdning och gaser enklare, snabbare och säkrare. Fluke ii910 är den senaste akustiska kamera med högre känslighet för identifiering av koronaurladdning och partiell urladdning och svårupptäckta läckage av komprimerad gas, luft eller vakuum. Nu finns det äntligen ett enkelt sätt att identifiera, hitta och analysera partiella urladdningar.

Visste du att tryckluft kan stå för 40% av slöseri?

Det behöver inte vara tidskrävande och tråkigt att hitta läckor i komprimerade luft-, gas- och vakuumsystem. Med Fluke ii910 kan din underhållsgrupp snabbt hitta platsen för trycklufts-, gas- och vakuumläckor på några minuter. Med Fluke's SoundSight™ -teknik kan du se ljudet som läckage producerar, även från avstånd, och i bullriga industriella miljöer.

Tryckluft är en av de dyraste och mest använda energikällorna i tillverkningsanläggningar. Enligt statistik från Europeiska kommissionen räknas 75% av driftskostnaderna för tryckluftssystem till energi. Utsläppen från tryckluftssystemet är i de flesta fall mer än 10%.

På tryckluftssystem är energibesparingen 25% i genomsnitt.

Den handhållna Fluke ii910 är utrustad med en mängd mikrofoner för ett utökat synfält och gör det möjligt för underhållsteam att snabbt och exakt lokalisera luft-, gas- och vakuumläckor i tryckluftssystem, även i bullriga miljöer.

 

fluke ii910 intertechna

 

Gör allt Fluke ii900 kan, fast ännu mer.

Fluke ii910 är en uppgraderad variant av Fluke ii900. Med ett uppgraderat frekvensområde från 2-52 kHz (ii900) till 2-100 kHz (ii910) kan man nu se ännu mindre läckage av tryckluft, gas och vakuum på längre avstånd. Med ett förbättrat frekvensområde kan man nu också se partiella urladdningar, så kallade koronaurladdningar. Det nya frekvensområdet gör att Fluke ii910 är det perfekta verktyget för att identifiera urladdningar från kraftledningar i ett tidigt skede.

Med hjälp av Fluke ii910 kan du:

  • Upptäcka partiella urladdningar tidigt, vilket möjliggör schemaläggning av underhåll och ökad drifttid
  • Snabbt och enkelt söka igenom områden för att hitta potentiella problem
  • Identifiera och analysera partiella urladdningar på säkert avstånd
  • Minska kostnaderna och spara energi genom att slippa gissa och åtgärda partiella urladdningar
  • Göra allt Fluke ii900 kan, fast ännu mer.

Läs mer om Fluke ii910 här >>

Vill ni ha mer information eller en offert kontakta en av våra säljare.