Intelatrac

SSAB Oxelösund berättar: IntelaTrac ger oss trygghet

 

Många företag vet oftast vad deras behov och hinder är för att nå en fulländad produktionsnivå snarare än vilken lösning som passar dem. Vi har pratat med Thorsten Dormann på SSAB i Oxelösund som haft ronderingssystemet IntelaTrac sedan 2016 för att se hur systemet hjälpt deras organisation samt varför dom valde just Intertechna som sin leverantör.

- Vi installerade IntelaTrac i början av 2016 för att vi behövde hjälp med att få en bra uppfattning om hur vår utrustning mår och genom en handhållen lösning görs detta smidigt och enkelt över hela anläggningen, säger Thorsten.

På frågan varför valet föll på just IntelaTrac svarar Thorsten:

- För att Wonderware och Aveva som äger IntelaTrac är stora bolag vilket gjorde investeringen i systemet tryggt. Detta ger även en garanti för utvecklingsmöjligheter i systemet samt att vi ska kunna förlita oss på våra samarbetspartners. Vi vill kunna följa utvecklingen och detta kan vi göra med IntelaTrac.

 

"IntelaTrac ger oss en garanti för utvecklingsmöjligheter"

 

Thorsten tillägger också att de alltid får snabb och förstklassig hjälp av Anita som är systemansvarig för IntelaTrac hos Intertechna och vill även nämna de nyttiga utbildningar som Anita hållit i för att höja kompetensen för personalen hos SSAB.

- Vi känner oss trygga med Intertechna och skulle verkligen rekommendera IntelaTrac till andra företag, avslutar Thorsten.