termografi fluke intertechna

Varför termografi?

Det finns många argument till varför man bör använda termografering i sin vardag. En värmekamera är ett unikt instrument som exempelvis upptäcker varmgångar i lager, centraler, motorer, pumpar, vilket kan kartlägga farlig och oanad värmeutveckling som kan leda till bränder, produktionsfel och totala haverier. Metoden är snabb och värmebilderna som kamerorna tar är tydliga och enkla att analysera. En värmekamera från Fluke kan upptäcka temperaturskillnader på så lite som 1/10 grad celsius.

En värmekamera är ett pålitligt instrument som beröringsfritt skannar av och visualiserar temperaturfördelningen av stora ytor både snabbt och noggrant. Termografikontroller har bidragit till sänkta kostnader hos många anläggningar världen över.

 

värmekamera fluke intertechna

 

EU fastställde 2007 ett mål om att minska energiförbrukningen med minst 32,5 % i Europa fram till 2030. Med hjälp av en värmekamera kan ni ta kontroll över era energiförluster och lägga er tid och era resurser på annat. Under de senaste åren har värmekameror använts mer frekvent på alla typer av fastigheter för att upptäcka köldbryggor då detta är ett effektivt sätt att spara energi vilket i sin tur sparar stora summor pengar.

En värmekamera från Fluke gör det möjligt att identifiera problem innan de blir allvarliga.

 

Läs mer om Intertechnas värmekamerautbud här >>