webbinarium intertechna tryckluftlackage gas vakuum fluke ii900

Webbinarium: Ta kontroll över dina läckagekostnader idag

Det är fortfarande högt intresse i hela Sverige för Fluke ii900, läcksökaren för tryckluft, gas och vakuum. Under den rådande situationen som pågår just nu vill vi på Intertechna minska smittspridningen och gör därför mer eller mindre inga kundbesök. Vi vill fortfarande hjälpa ert företag med att minska era kostnader och påverkan av miljön och därför bjuder vi in till ett webbinarium där vi kommer ha fokus på det handhållna instrumentet Fluke ii900. Onsdagen den 21 oktober kl. 10.00 kör vi ett webbinar som riktar in sig på hur ni som företag kan dra nyttan av att investera i Fluke ii900. Webbinaret är gratis och vi välkomnar nya som gamla kunder.

 

Under detta webbinarium kommer vi gå igenom bland annat:

  • Kort presentation av Intertechna. Hur kan vi hjälpa er som företag?
  • Presentation av Fluke ii900. Var kan man använda den? Hur fungerar den? Hur mycket kan ni spara?
  • Live demovisning.
  • Exklusivt erbjudande på Fluke ii900.
  • Nyheter

 

Fluke ii900 är ett instrument som genom sina 64 st mikrofoner tar emot ljud i realtid och omvandlar detta till en visuell bild så man exakt ser vart ett läckage befinner sig, allt detta under fullt pågående produktion. Fluke ii900 sorterar bort allt annat ljud som inte befinner sig inom ett visst frekvensband och fokuserar därför enbart på just ett trycklufts-, gas- eller vakuumläckage.

 

Presentationen är givetvis gratis och tar ca 30 min. Efter presentationen har vi en öppen frågestund där ni får svaren på alla era frågor.
 

När? Onsdagen den 21 oktober 2020 kl. 10.00-10.30
Var? Microsoft Teams
Anmälan? Ring eller mejla till någon av våra säljare, se kontaktuppgifter nedan.

Henrik Molinder
Teknisk säljare
054-52 10 39
henrik.molinder@intertechna.se

Richard Svensson
Teknisk säljare
054-52 10 46
richard.svensson@intertechna.se