×

ssab aveva mobile operator intelatrac

aveva mobile operator intelatrac ssab intertechna

SSAB Oxelösund berättar: AVEVA Mobile Operator ger oss trygghet

 

Många företag vet oftast vad deras behov och hinder är för att nå en fulländad produktionsnivå snarare än vilken lösning som passar dem. Vi har pratat med Thorsten Dormann på SSAB i Oxelösund som haft ronderingssystemet AVEVA Mobile Operator (tidigare IntelaTrac) sedan 2016 för att se hur systemet hjälpt deras organisation samt varför dom valde just Intertechna som sin leverantör.

 
- Vi installerade AVEVA Mobile Operator i början av 2016 för att vi behövde hjälp med att få en bra uppfattning om hur vår utrustning mår och genom en handhållen lösning görs detta smidigt och enkelt över hela anläggningen, säger Thorsten.

På frågan varför valet föll på just AVEVA Mobile Operator svarar Thorsten:

- För att Wonderware och Aveva som äger AVEVA Mobile Operator är stora bolag vilket gjorde investeringen i systemet tryggt. Detta ger även en garanti för utvecklingsmöjligheter i systemet samt att vi ska kunna förlita oss på våra samarbetspartners. Vi vill kunna följa utvecklingen och detta kan vi göra med AVEVA Mobile Operator.

 

"AVEVA Mobile Operator ger oss en garanti för utvecklingsmöjligheter"

 

Thorsten tillägger också att de alltid får snabb och förstklassig hjälp av Anita som är systemansvarig för AVEVA Mobile Operator hos Intertechna och vill även nämna de nyttiga utbildningar som Anita hållit i för att höja kompetensen för personalen hos SSAB.

- Vi känner oss trygga med Intertechna och skulle verkligen rekommendera AVEVA Mobile Operator till andra företag, avslutar Thorsten.